Grįžti Maisto ruošimo įranga

Ketaus keptuvė su nuimama rankena BIOL

-37% -37% Speciali atsiėmimo terminale kaina 0.99 €
Pasirinkimas
€ 15,59 € 9,79 Sutaupote € 5,80
Radote geresnę kainą?
Mes pasiūlysime dar geresnę!
Pristatymas 3 darbo diena (-os) 2 metų garantija
Specifikacija
Gamintojas: BIOL
Informacija apie prekę

  KETAUS (liaudiškai špižis ar špyžius) indai pasižymi ilgaamžiškumu – įkaitintas ketus puikiai paskirsto šilumą, atlaiko aukštą temperatūrą, todėl puikiai tinka intensyviai naudoti. Nebijo prisilietimo su kitais metalais, taip pat yra neįtikėtinai atsparus. Ketaus indai ilgai palaiko šilumą, todėl šio metalo indai puikiai tinka kepimui, troškinimui bei tirštų padažui gaminimui. Šie indai Jūsų ruošiamam maistui neleis pridegti, staigiai atšalti ar prarasti maistingąsias medžiagas. Indai, pagaminti iš 100% ketaus, gali būti naudojami visų tipų viryklėms: nuo tradicinės iki indukcinės, taip pat orkaitėse ar netgi gamtoje ant laužo. Dėka ketaus, karštis paskirstomas vienodai ir pasiekiami geriausi gaminimo rezultatai.

Galima naudoti ant visų kepimui skirtų paviršių

EKSPLOATAVIMO INSTRUKCIJA

Ketaus indai be dangos pagaminti iš natūralių ekologiškai švarių medžiagų. Ketus yra vienas iš geriausių ir tinkamiausių medžiagų indų gamybai. Tokie indai gali būti ilgai kaitinami aukštose temperatūrose, neišskiria toksinių medžiagų, ilgai išlaikantys šilumą, praktiški ir pasiruošę tarnauti Jūsų virtuvėje dešimtmečiais.

Ketaus indai be dangos tinkami keptų ir troškintų patiekalų gamybai visų tipų viryklėse.

NAUJŲ NEEMALIUOTŲ KETAUS INDŲ PARUOŠIMAS NAUDOJIMUI

1. Prieš pirmą naudojimąsi indus reikia kruopščiai išplauti karštu vandeniu su indų plovimo skysčiu. Naudoti kempinę arba indų plovimo šepetį be metalinių šerelių. Nusausinti.

2. Į indą įberti valgomosios druskos ir kaitinti 10-20 min., ją maišant.

3. Po kaitinimo druską išberti, o indą nuskalauti karštu tekančiu vandeniu. Leisti atvėsti ir nusausinti.

4. Vėl įkaitinti indą labiau nei 100⁰C ir vidinę indo pusę ištepti plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Leisti atvėsti. Dabar indas tinkamas maisto gaminimui.

NEEMALIUOTŲ KETAUS INDŲ PRIEŽIŪRA

1. Nepalikite paruošto maisto ilgesniam laikui ketaus induose.

2. Baigus gaminti, indą išplaukite (rekomenduojama ne naudoti šveitimo priemonių), kruopščiai nusausinkite (geriausiai tai daryti nestipriai įkaitinus indą, kad niekur neliktų vandens lašų, kurie gali sąlygoti indų aprūdijimą) ir vėl padengti plonu augalinio aliejaus sluoksniu.

3. Neplauti ketaus indų indaplovėse.

4. Laikyti ketaus indus rekomenduojama sausoje, gerai vėdinamoje vietoje.

5. Netinkamai naudojami arba laikomi indai gali aprūdyti, tačiau tai nėra defektas, indai ir toliau bus tinkami maisto ruošimui: aprūdijusias vietas nušveiskite metaliniu šepetėliu arba kempinėle, įkaitinkite ir padenkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu.

TINKAMAI NAUDOJAMI KETAUS INDAI ILGAM TAPS JŪSŲ MAISTO RUOŠIMO PADĖJĖJAIS!

Techninis aprašymas:

  • Skersmuo: 20 cm, 22 cm, 24 cm, 26 cm
  • Aukštis: 45mm
  • Tipas: Standartinė
  • Pagaminta iš ketaus
  • Pritaikyta visų tipų viryklėms
Specifikacija
Gamintojas: BIOL
Kategorija: Keptuvės
Panašios prekės
Speciali atsiėmimo terminale kaina 0.99 €
Turistinis įrankių rinkinys KING CAMP Gamintojas: KING CAMP € 9,49
Speciali atsiėmimo terminale kaina 0.99 €
Dujų balionas CAMPINGAZ CV 470+ Gamintojas: CAMPINGAZ € 9,49
Speciali atsiėmimo terminale kaina 0.99 €
Puodų rinkinys ALB (3vnt) Gamintojas: ALB € 11,99
-47% Speciali atsiėmimo terminale kaina 0.99 €
Gili ketaus keptuvė BIOL Gamintojas: BIOL € 23,00 € 11,99
Speciali atsiėmimo terminale kaina 0.99 €
Prekiniai ženklai # # # # # # #